Tuin aanleggen

Een tuin is tegenwoordig zoveel meer dan een gazon met een haag errond. Het is een tweede leefwereld geworden die dankzij de juiste technieken en materialen jou helemaal tot rust laten komen. Een knusse stadstuin of een moderne, strakke tuin vol met groen? Samen zorgen we ervoor!

Een tuin aanleggen? Dat is niet iets dat je dagelijks doet, schakel daarom dus best de hulp in van onze tuinexperts uit Limburg. Onze expertise is immers zeer uiteenlopend: zaaien van gazon, plaatsen van grasmatten of afsluitingen, uitvoeren van bestratingswerken, zorgen voor alle aanplantingen en zoveel meer. Na het samenstellen van een doordacht tuinontwerp is het vervolgens tijd om je tuin aan te leggen. Dit gebeurt in meerdere fases: van voorbereidende grondwerken tot een piekfijne afwerking. Hierbij maken we enkel gebruik van de meest kwalitatieve producten en materialen om je zo jarenlang te laten genieten van een perfecte tuin, volledig op jouw maat.

Onze werkwijze

In een eerste, vrijblijvend gesprek komen we graag alles te weten over jouw tuindromen. Wens je een volledige heraanleg van je tuin? Ben je op zoek naar een specifieke verharding? Houd je van een moderne of toch eerder van een klassieke tuin? Wij luisteren naar al jouw wensen en noden en samen gaan we op zoek naar jouw droomtuin.
Tijd voor ons om de handen uit de mouwen te steken! Op basis van jouw informatie gaan we aan de slag met het maken van een uitgewerkt plan op maat. Een wel doordacht grondplan, voorzien van de kleinste details.
Vervolgens komen we graag bij je terug om ons tuinplan aan je voor te stellen. Zo krijg jij meteen een goed zicht op de uit te voeren werken en… jouw nieuwe droomtuin natuurlijk! Is het plan helemaal naar wens of wil je nog enkele aanpassingen doorvoeren? Geen enkel probleem, wij zorgen ervoor! En dan? Start de werken! Klaar voor de tuin van je dromen?
Stel ze aan Gert!

Realisaties

Meer Realisaties
© Gardemar