Tuin ontwerpen

Droom je van een prachtige tuin die helemaal aansluit bij jouw wensen en behoeftes? Bij Gardemar zorgen we ervoor! Samen ontwerpen we een tuin die helemaal aansluit bij jouw woning en levensstijl. Een strakke, moderne tuin? Eentje waar de natuur zijn gang mag gaan? Of eerder eentje waar je kleine bengels naar hartenlust kunnen ravotten? Jij beslist!

Samen met onze tuinarchitect creëren we een uniek stukje groen waar jij helemaal tot rust komt. Want een tuin die mooi is aangelegd en degelijk wordt onderhouden, is een bron van rust, genot en ontspanning.

Een stukje vakantie, heel dichtbij huis! Een tuin ontwerpen die bij jou en jouw woning past? Vertrouw op onze jarenlange expertise in de tuinenwereld! Een tuin is immers een verruiming van je woning en bezorgt elk huis een betekenisvolle en financiële meerwaarde. En een goed doordacht tuinontwerp laat jou bovendien jarenlang genieten van je droomtuin!

Onze werkwijze

In een eerste, vrijblijvend gesprek komen we graag alles te weten over jouw tuindromen. Wens je een volledige heraanleg van je tuin? Ben je op zoek naar een specifieke verharding? Houd je van een moderne of toch eerder van een klassieke tuin? Wij luisteren naar al jouw wensen en noden en samen gaan we op zoek naar jouw droomtuin.
Tijd voor ons om de handen uit de mouwen te steken! Op basis van jouw informatie gaan we aan de slag met het maken van een uitgewerkt plan op maat. Een wel doordacht grondplan, voorzien van de kleinste details.
Vervolgens komen we graag bij je terug om ons tuinplan aan je voor te stellen. Zo krijg jij meteen een goed zicht op de uit te voeren werken en… jouw nieuwe droomtuin natuurlijk! Is het plan helemaal naar wens of wil je nog enkele aanpassingen doorvoeren? Geen enkel probleem, wij zorgen ervoor! En dan? Start de werken! Klaar voor de tuin van je dromen?
Stel ze aan Gert!

Realisaties

Meer Realisaties
© Gardemar