Tuinafsluiting

Je kinderen veilig laten spelen? Nieuwsgierige blikken buitenhouden en in alle rust van je tuin genieten? Of je meest waardevolle eigendommen zorgvuldig afschermen? Onze diverse tuinafsluitingen zijn net wat je zoekt!

Bovendien gaan onze afsluitingen zo ver als jij wilt; van een prachtige groene haag tot massief houten afsluitingen. Uiteraard werken we hierbij enkel met de meest kwalitatieve materialen en planten. Een tuinafsluiting uit Limburg, volledig op jouw maat? Leg je noden en behoeftes gerust in onze handen, samen vinden we het type tuinafsluiting dat perfect bij je past!

Onze werkwijze

In een eerste, vrijblijvend gesprek komen we graag alles te weten over jouw tuindromen. Wens je een volledige heraanleg van je tuin? Ben je op zoek naar een specifieke verharding? Houd je van een moderne of toch eerder van een klassieke tuin? Wij luisteren naar al jouw wensen en noden en samen gaan we op zoek naar jouw droomtuin.
Tijd voor ons om de handen uit de mouwen te steken! Op basis van jouw informatie gaan we aan de slag met het maken van een uitgewerkt plan op maat. Een wel doordacht grondplan, voorzien van de kleinste details.
Vervolgens komen we graag bij je terug om ons tuinplan aan je voor te stellen. Zo krijg jij meteen een goed zicht op de uit te voeren werken en… jouw nieuwe droomtuin natuurlijk! Is het plan helemaal naar wens of wil je nog enkele aanpassingen doorvoeren? Geen enkel probleem, wij zorgen ervoor! En dan? Start de werken! Klaar voor de tuin van je dromen?
Stel ze aan Gert!

Realisaties

Meer Realisaties
© Gardemar