Tuinonderhoud

Om te blijven genieten van je tuin en diens uitstraling het hele jaar door, is een professioneel tuinonderhoud onontbeerlijk. Tuinonderhoud is namelijk veel meer dan enkel onkruid wieden! Denk maar aan bemesting, snoeien van hagen of een vakkundig onderhoud.

Een perfect uitziende tuin? Daar schakel je dus best professionele hulp voor in. Van piekfijn snoeiwerk tot een zorgvuldige verzorging van je gazon, de tuinwereld heeft geen geheimen meer voor ons!

Samen met een professioneel, team nemen we graag ook jouw tuin onder handen en laten ‘m weer terug stralen! Kan ook jij wel een handje hulp gebruiken in het onderhoud van je tuin? Geen probleem, onze tuinexperts staan reeds te popelen om hun groene vingers boven te halen.

Onze werkwijze

In een eerste, vrijblijvend gesprek komen we graag alles te weten over jouw tuindromen. Wens je een volledige heraanleg van je tuin? Ben je op zoek naar een specifieke verharding? Houd je van een moderne of toch eerder van een klassieke tuin? Wij luisteren naar al jouw wensen en noden en samen gaan we op zoek naar jouw droomtuin.
Tijd voor ons om de handen uit de mouwen te steken! Op basis van jouw informatie gaan we aan de slag met het maken van een uitgewerkt plan op maat. Een wel doordacht grondplan, voorzien van de kleinste details.
Vervolgens komen we graag bij je terug om ons tuinplan aan je voor te stellen. Zo krijg jij meteen een goed zicht op de uit te voeren werken en… jouw nieuwe droomtuin natuurlijk! Is het plan helemaal naar wens of wil je nog enkele aanpassingen doorvoeren? Geen enkel probleem, wij zorgen ervoor! En dan? Start de werken! Klaar voor de tuin van je dromen?
Stel ze aan Gert!

Realisaties

Meer Realisaties
© Gardemar