Tuinverharding

Een piekfijne tuin, afgewerkt tot in de kleinste puntjes en met een perfecte verhouding tussen natuur en verharding? Daarvoor schakel je best onze Limburgse tuinverharding in. De keuze van de juiste tuinverharding? Dat is een ander paar mouwen! Samen met onze Limburgse tuinexperts helpen we je graag verder bij het kiezen van de verharding die het best past bij jouw tuindromen en behoeftes. Van klinkers en hout tot natuursteen, met het juiste materiaal tover je ook jouw tuin om in een oase van rust.

Daarnaast is het goed om even stil te staan bij de voor- en nadelen van ieder verhardingsmateriaal. Ieder materiaal heeft natuurlijk zijn sterktes en zwaktes. Wens je een natuurlijke uitstraling? Op zoek naar een budgetvriendelijke oplossing? Eerder op zoek naar iets onderhoudsvriendelijk? Welke klinkers of tegels passen het beste bij jouw woning? Op basis van jouw wensen gaan we samen op zoek naar de juiste tuinverharding voor jouw tuin!

Onze werkwijze

In een eerste, vrijblijvend gesprek komen we graag alles te weten over jouw tuindromen. Wens je een volledige heraanleg van je tuin? Ben je op zoek naar een specifieke verharding? Houd je van een moderne of toch eerder van een klassieke tuin? Wij luisteren naar al jouw wensen en noden en samen gaan we op zoek naar jouw droomtuin.
Tijd voor ons om de handen uit de mouwen te steken! Op basis van jouw informatie gaan we aan de slag met het maken van een uitgewerkt plan op maat. Een wel doordacht grondplan, voorzien van de kleinste details.
Vervolgens komen we graag bij je terug om ons tuinplan aan je voor te stellen. Zo krijg jij meteen een goed zicht op de uit te voeren werken en… jouw nieuwe droomtuin natuurlijk! Is het plan helemaal naar wens of wil je nog enkele aanpassingen doorvoeren? Geen enkel probleem, wij zorgen ervoor! En dan? Start de werken! Klaar voor de tuin van je dromen?
Stel ze aan Gert!

Realisaties

Meer Realisaties
© Gardemar